Ansatte

Henrik Finsen Damgaard - underviser i dressur

Jeg hedder Henrik Damgaard, er født den 28. september 1978 og  kommer oprindeligt fra et stutteri i Hejring 3 km nord for Klejtrup.
Tidligere har jeg arbejdet med heste i Californien som rytter/groom i 6 mdr. og som staldmester på sjælland i godt 8 år. Jeg både springer og rider dressur med øvelser på LA-niveau.
Fra midt i juni 2010 har jeg været ansat på Hvornum Vasehus ridecenter med undervisning og opgaver i stald som primære arbejdsopgaver. Jeg finder udfordring i at kunne lære fra mig og selv videreudvikle min egen ridning.

Jeg ser frem til at møde alle på Hvornum Vasehus Ridecenter.

 

June Laursen Koch - dyrepasserelev

Jeg er født i 1996, og har haft med heste at gøre de sidste 10 år, og er ansat på Vasehus som dyrepasserelev fra 18/11 2013.

Jeg har redet i 9 år, og har min egen hest opstaldet på Vasehus Ridecenter. På Roskilde Landbrugsskole har jeg bestået grundforløbet med fine karakter, og fik bl.a. også bestået traktorkørekort, førstehjælpskursus, brandkursus, malkekursus, mønstringskursus og svejsekursus. Jeg har også en smule erfaring med køer, får, forsøgsdyr, krybdyr og grise, og har deltaget og hjulpet til i vanskelige kælvninger, og flasket lam op, samt flere gange dissekeret rotter og smågrise. Med skolen deltog jeg i bl.a. Store hestedag, hvor vi havde en masse at skolens heste med, og Roskilde dyrskue hvor vi var en lille flok heldige elever der fik lov til, at style og gå med køerne.
Min hest Pheline Markdalgaard var med mig på skole i Roskilde, hvor jeg tilred hende og modtog undervisning af berideren Peter Kobbernagel på både Pheline, rutineret heste og de lidt mere udfordrende.

Jeg kommer fra Randers, og har en tvillingesøster og storesøster.
Jeg har som ponyrytter været mest til spring, men er efterhånden blevet meget glad for dressuren. Min tvillingesøster og jeg kommer fra en familie, som ikke er specielt store dyreelskere, men som flittigt har klappet en hest, og selv har hunde, og så støtter de os i vores interesse for dyr. Før jeg for alvor fik en stor interesse for heste, gik jeg til svømning, og har været Purhusmester i svømning.

Sidsel Segerskog

Sidsel er ansat som staldmedhjælper og skal være hos os indtil sommeren 2016.

Copyright Vasehus Ridecenter 2010 - www.vasehusridecenter.dk - info@vasehusridecenter.dk